Monday, July 20, 2009

ll-- Weekend yg BESHHHHHHHHHh --ll

aku sungguh gembira weekend baru ni.....nak tau kenapa?.....aku mmg dpt quality time untuk kami bertiga yg mane dah lama aku impikan.....just me...hubby n sweet little ticha.....mmg best...puas hati.....just 3 of us....walau xkemana....tp still ade mase nak di spend kan bersama...

sabtu xde kemana...kemas umah.....masak ikan siakap steam...suka hubby n anak aku...tambahan lak hubby aku mmg tengah proses nak mendietkan diri....Alhamdullillah....aku terima die seadanya.....petang tu g digital mall...lappy aku ade problem lak...geram je....on the way jln jam kat bukit jalil...kitaorg lupa ade game petang tu.....sempat terserempak ngn bas yg bawak player MU.....neway TAHNIAH kepada pemain malaysia....kalah tipis pada pasukan MU....mlmnya aku ngaji doa byk2 supaya abah aku cepat sembuh......aku call mak td...Alhamdullillah....ade perubahan yg positif.....

Ahadnye....aku bangun pagi2 sbb ade appointment ngn SPA ASIA....hurm mmg best.....aku ade beli pakej yg agak murah....kire mcm trial session la ni.....memula die urut....memang sedap dan terasa........lulur badan n mask sekali...finally baru la g jakuzi....hurm best...anak aku lak menanti dalam kete sambil dibawak berjalan2 oleh hubby aku....memula die nangis nak ikut aku....tp tu le...mane leh....nti hbs spa tu die kerjakan.....next time mmg aku nk g lagi n try.....
lepas g manjakan diri...aku g lak jalan2 kat jusco setiawangsa...kawan2 aku ckp kat situ cantik....hurm bg aku....boleh le....alisya lak bile nmpk air panjut...menjerit2 die.....air....air...air....ade le sempat aku snap beberapa photo kami.....
aku gembira sungguh weekend hari tu......dan akan selalu berharap dapat rase weekend yg aman mcm tu.......seronok......gumbira....laalallalaalala.....ni la yg dinamakan quality time...xperlu nk spend kemana-mana.....masa bertiga lebih bermakna.....sapa setuju....ANGKAT KAKI ANDA...hahahahahahaha......alhamdullillah...i have a great n quality weekend.....

No comments :

:: Track je ::