Friday, July 17, 2009

II-- Aku NganToK --II

tolong aku kebosanan ni...bosannya....naik cramp kaki aku duduk je...try to jalan2...nak kemana la sgt...xkan aku nk melilau mcm org gile...xtentu arahkan...addooaaiii...tolong le.....nak kat buat hantaran adik ipar aku...hbs aku keje kan...xkan aku nk buat sume kat sini...sabor je la....

mlm smlm kakak ipar aku yg no 3 dtg umah..nothing special....anak aku mcm biase...menunjukkan keramahannya....

smlm gak aku call mak...mak kata abah xsihat....addddooo xsedapnya hati bile dengar abah xsihat.....badan demam dan kaki membengkak......nak kate mkn xberpantang...xde maknanya....luka kaki die bernanah lak mak kata....lagi haru dibuatnya...tau je la kan org penyakit kencing manis ni.....xblh silap ckit...luka mmg amik masa nak elok.....

td mase lunch member aku bgtau baik jage2 sbb takot kidney abah aku problem sbb kaki dh membengkak...aku ade gak bace...klu mana2 anggota badan membengkak mmg itu petanda kidney failure....huhuhuhuh...abah2....geramnya aku smlm g hospital die xbgtau doc psl kaki die...just bgtau demam.....takut nk kene tahan katanya......aku kat sini xsenang duduk dibuatnya......

thn lepas bulan yg sama abah kene admitted.....sbb kaki ni gak le....mase tu sbb die mkn durian ngn cempedak.....skrg ni?...ntah le aku xnmpk....risau gak aku...sbb abah mmg pantang nmpk buah-buah tu......

jangan la penyakit abah aku berlarutan...aku doakan abah selamat dan sihat mcm dulu...sian aku tgk die...makin kurus.....mungkin ni masanya Allah nak abah rehat...dulu memuda keje mcm nak rak tanggung kami semua.....skrg masa die berehat dan beribadat pada Allah....Moga Allah lindungi Abah dari segala malapetaka...sembuhkan semua penyakit.....panjangkan umur abah.....gembira kan hati abah....gembira selalu dengan anak2 dan mak aku.....walau aku jauh....seminit pun aku xpenah lupakan abah....dan mak.....Ya Allah...berikan la yang terbaik untuk abah aku...dan lindungi la die dr segala malapetaka........sembuhkan sakitnya.....kuatkan semangatnya....AMIN.....

2 comments :

Rizziela said...

semoga abah ena cepat sembuh..amin

Ain said...

semoga abah akak cepat sembuh... amin

:: Track je ::