Monday, June 8, 2009

-->>-@ yehaa...aku dah ConfIrM @-<<--

lupa lak aku nk ucapkan tahniah pada diri aku dan elly yg baru je confirm minggu lepas...mmg nk post tp ade lak kejadian aneh yg menganggu penulisan aku.........aku dan elly confirm sesama.....huh...ramai org kate kitaorg muka sama...mcm adik beradik...ye ke?...ntah le...aku ngn die kdg2 mcm belangkas.....i trust her n so as her.....so berkawan kene berlandaskan kepercayaan dan ketelusan.....aku percaya dengan adanya element tu.....segala masalah dpt diatasi.....aku masih lagi bersama kawan-kawan aku masa study dulu sbb kitoarg telus dan memahami....

aku kenal elly dari hari pertama aku kat sini...dan no phone die le yg pertama aku ada.....dan hopefully aku kekal terus kawan ngn die.....mungkin ade persamaan aku ngn die....friendly dan gila-gila.....open to discussion dan leh terima opinion......not too negative dan selalu support each other.....


so dengan ini aku dan elly sah menjadi warga SKMM...MOGA MAJU JAYA DAN LEBIH BERANI DAN BERUSAHA MEMPERTINGKATKAN DIRI.....AMIN.....

4 comments :

elly magic said...

yaaay da confirmed ! !

elly magic said...

yaay da confirmed ! !

elly magic said...

yaaay ! ! da confirmed !!!

eyna said...

kami confirm bersama berkat kerja dengan ikhlas dan tekun.....huhuhuhu

:: Track je ::