Monday, June 8, 2009

** Upin Ipin @ Sua RaSa TV9 **



smlm aku dengan penuh rajin menemani ibu mertuaku yg tingin sgt g sua rasa TV9....hurm not bad....tp xsemeriah jom heboh kot.....dan yg best anak aku le sbb dpt berjumpa ngn idolanya......sapa lg klu bukan Upin dan Ipin...betul...betul...betul.....bile nmpk je upin ipin...laju je mulut die....." ma......pin...pin...." nk amik gmbr ngn upin n ipin pn xleh.....xberkesempatan...aku dpt amik gmbr cantik ckit ni pn sbb bakal biras aku tolongkan since die technician kat sane......hurm interesting....yg pasti aku suka warna baju krew TV9...baby blue...tu color tema untuk tahun ni....vely nice...already told my hubby dan die setuju........yyeeaahhhuu...dh nk dekat pose kene tempah awal2 ni....nti melopong nk carik baju....

aku sbnrnya rase bersalah sgt ngn anak aku yg 1 iteww....aku 'termarah' die pg td.....rase mcm hari ni nk blk awal je g jumpa die.....nak kiss die....rindu die sgt...lmbt lak mase berlalu...walaupun bos sume xde.....mase lmbt gak....aku nk blkkkkk...nk jumpa ticha mama.....huhuhuhuhuhu...
td ely ajak g shopping since hp die rosak.....nk kene rasmikan kot kad ajaib die....hehehehe...sile2...welcome to new world....hahahahhaha.....sila menjadi kaki gosok......smpi kuar jin....

No comments :

:: Track je ::