Friday, June 12, 2009

:; Still In Pain ::

gusi kene kelar


jahitan yg menyakitkan


darah beku lepas operet

muka bengkak....

Aduh sakit nye lagi gusi aku ni.....hari menggatal gi gatang ofis...aku xdpt MC utk hari ni...cume utk 2 hari je....sakit tau....aku rase mcm nk jerit je....ramai kata muka aku nampak bengkak lagi....mmg le bengkak.....gusi aku xelok lagi....seksa gile...nak mkn pun payah......nak menelan air liur pun payah sbb gusi aku kene potong smpi kehujung pipi....xsuka la mcm ni.....seksa gile....lbh baik aku kene ceaser....ade gak dpt tgk bby...makan pn xde masalah....ni nikmat aku yg plg utama disekat...MAKAN....aku nak makan..............
tobat aku nk buat lg...ni belah kiri menanti nk jd benda yg sama...aku mmg xlarat le...aduiisshhh...nak MC....blk umah...mkn ubat then TIDO......aku dtg ni pn sbb nk update Lecture Series nye list.....nak tunggu klinik bukak pastu memulakan langkah ambik MC...aku nak cuti...nak rehat....

No comments :

:: Track je ::