Tuesday, June 16, 2009

:: SilEnt MoDe ::

salam sume.....hari ni department ni mcm ade malaikat lalu....everyone is in a silent mode....so as me.....tatot nk tegur....mereka2 sume bz....xkan aku nk menyibuk......xelok k....mentang2 le mcm datin kat sini.....hehehehe.....

aku bangun lambat pg td...terlepas solat subuh...huh...apa nak jadi....iron baju hubby aku pun ala kadar je.....baju aku?...main sarung je...klu aku ngadap nk iron baju aku mmg xkeje le sdhnya.....padahal mmg dh aim mlm td.....sengal je mcm mane leh lak aku ignore je alarm yg menyanyi kat telinga aku....

smlm english class ok le....ajar pasal etika telephone.....lecturer pun not bad...friendly.....tp blk lmbt ckit....as usual ada makanan...tp aku xmkn pun sbb aku nk mkn ngn hubby aku.....smlm ntah kenapa aku tetiba hangin.....hbs sume aku amukkan kat umah....bukan ape...aku penat tgk umah yg xpenah kemas....baru je aku kemas xdan seminit bersepah blk....ni sume angkara anak aku.....aduuiisshhh...bersepah gile....

aku blk2 smlm tgk carpet dah berlipat....die muntah sbb overload mkn.....aiiiyyoooo....kene lak basuh carpet dulu...mainan die usah cite le bersepah sane sini...bawah meja ade...bawah sofa ade....tgh jln ade.....sume tmpt ade......badan lak penat....tu yg aku hangin...plus die xnak tdo...nk memain je....mmg le....nk tunggu aku ngamuk baru reti nk tdo......sian gak kan kat die....tp die mmg xmakan saman....klu aku mrh die...die buat dek je....mcm xde pape.....

No comments :

:: Track je ::