Tuesday, June 30, 2009

:: Sen@m SeNi 1 M@l@ysiA ::

Perdana Menteri Malaysia

kami di padang




sabtu hari tu aku dengan penuh kerajinan bangun subuh2 lg utk g acara senam tari yg dianjurkan oleh kementerian aku....hurm ok le....dh 2 kali aku join raptai....actually senam ni klu buat selalu mmg leh kurus...mmg fun buat benda ni....utk kesihatan tubuh badan kan.....

hari sblm terjadinye kejadian senamrobik ni...kitaorg ade raptai kat dataran merdeka...lepas dr tu terus g shopping brg hantaran adik ipar aku kat jln TAR...huh sungguh gembira.....blk terus kemas rumah sbb ely tdo umah aku.....umah dh mcm tongkang pecah.....xpenah kemas...try to kemas tp tau je la kan anak aku.....

so far mmg ok la senaman ni...plus dengan kehadrian Perdana Menteri dan isteri....pelancaran logo berjalan dengan lancar......jom view sume photo kami semua.......

No comments :

:: Track je ::