Monday, June 1, 2009

.:: Kepala mcm nk Pecah ::.

aduh sakit kepala aku mcm nk pecah....dr smlm lg....sbb apa aku sendiri xpasti....mayb sbb gigi bongsu aku tu berlubang ke ape ntah....dh la tumbesaran terbantut....geramnya aku..........xde mood lak aku nk keje hari ni....

pagi ni ade sesi dialog dengan COO yg memangku Chairman sekarang ni....huhuhuhu....xtau la nk g ke x....kepala aku dh semakin berdenyut....mlm td sekali lagi anak aku muntah dan menangis....tu la mkn xhingat dunia...sume die sumbat dlm mulut....pantang org pegang makanan....."mama nakkkkk...nakkkk...."..ish xbg kang sian lak....aku perasan skrg batuk pn alhamdullilah dh kurang.....aku stopkan susu neslac excella gold die...hurm ok le ckit....skrg ni cont anmum je.....pastu mkn scott emulsion....harap2 ok le kan....


ni baru ni member porem aku ym aku......hari sabtu hari tu die dh sms aku...ckp yg die mimpi ticha....ni die ym aku citekan la psl mimpi die....mmg mengerikan dan manakutkan aku....hehehe...ade ke die mimpi ticha jatuh dr apartment aku.....huhuh..dh la mmg anak aku ni lasak....nasib le umah bbysitter aku tu ground floor...xde la aku risau sgt....rase rindu lak aku kat die skrg ni.....harap2 xde la jd pape kat anak aku yg 1 tu.......AMIN.....


eh lupa lak...aku dh nametag baru yg buruk dan xsesuweiiii....ish xkuasa aku nk pakai.....syaratnye adalah WAJIB k....ish xkuasa AKAK tau.....tp tu le....aku kene gak pakai....mcm org gomen lak......mcm cikgu sekolah zaman abang2 aku dulu......nmpk sungguh murah.....oh tiiiiddaaaaaakkkkkkkk.........

No comments :

:: Track je ::