Friday, June 5, 2009

"== ALHAMDULLILLAH =="

alhamdullilah...aku kenyang...td mkn byk gak....ngn hubby, abby, elly dan ayna....gembira kami semua makan bersama....dengan hubby aku yg lawak tu....mmg best.....syukur aku dpt hubby aku yg faham aku...dan selalu tenangkan aku......ade org nak kat aku...xde le xlaku kan.....

what goes around comes around....hari ni aku terkena nanti manusia psyco lak kene....aku redha...aku gembira ngn hidup aku tambahan dengan ketiadaan die...aku bahagia sgt...terlalu bahagia.....

so dengan itu aku meraikan dengan memakan byk makanan.....yong tau fu sup dan juga popiah crispy....kami share bersama-sama sbb byk.....at first sume mcm memalu je.....hurm....abby penah gak nk jd mangsa manusia gile tu....utk pengetahuan ko abby xkuasa nak layan ko...silap la nk ngadu domba ngn abby...he's my husband's bestfriend k.....sume cite ade dlm tangan aku....ish xkuasa la.....

oppppssss aku cite lg psl org gile......aku xnak jd gile.....baik aku hidup ngn cara aku.....aku gumbira ko tiada.....terlallllllluuuuu ggeeemmmbbbiiirrraa....

PERHATIAN K....BLOG AKU...HAK AKU.....AKU PUNYA SUKA NAK TULIS APA.....KELUARGA AKU TANGGUNGJAWAB AKU......DAN ALHAMDULLILAH AKU BERJAYA MENJAGA KELUARGA AKU DENGAN BAIK....DAN MOGA SELAMAT SELALU....DAN TERHINDAR DARI MANUSIA GILE.....AMIN.....

No comments :

:: Track je ::