Thursday, June 4, 2009

..~ aKu yang KetAkutAn ~..

aku dlm beberapa hari ni xbape sihat...sakit gigi melanda....pening kepala aku....kene infection and gigi plg manja nak kuar....addoooiiii....sakit gile....smlm confident je g jumpa dentist...dengan harapan nak buat minor surgery le.....dh wat xray pe sume....gg aku nk tumbuh melintang....mmg xok le....pastu akarnye tebal dan usik akar gigi depannya itu.....mmg sakit dan menyeksakan....

doc suggestkan utk tidak meneruskan usaha aku utk kuarkan gg tu...dah la kosnya melambung tinggi...yg paling murah pn RM400...kakak aku xcaya...aku dh buat byk survey dan mmg skrg kosnya mcm tu.....siap ade garis panduan dr kementerian kesihatan malaysia.....

skrg ni xde sakit sgt sbb ade pain killer ngn antibiotik...kene mkn le bg hbs....minggu depan kot aku akan memulakan blk agenda nk membuat surgery yg minor itu....aku takut sbnrnya...memandangkan ni la 1st time aku pg jumpa dentist semenjak aku tinggalkan zaman persekolahan aku.....aku takut.....aku lbh rela kene cser utk kuarkan bby sbb aku tau akan puas hati tgk bby depan mata....klu yg ini?.............huhuhuhu....tttiiiiiddddddaaaaaaakkkkkkk.......

1 comment :

Ain said...

akak, sm la.. ain pun plg takut jumpa dentist.. huhu..
klu time sek dl, siap nyorok2 dlm toilet lg... hihi

:: Track je ::