Thursday, June 4, 2009

:: aKu MarAh GilE.....::

hurm sblm aku meneruskan penulisan.....aku nk tujukan pd manusia tu...jgn lupa buat aduan ye....post byk2 dlm FB die....aku sedang melancarkan perang besar-besaran skrg ni.....

klu la manusia sorang tu xbuta huruf dan hati aku rase die tau kot maksud sebalik penulisan aku....aku bukan nak menghina...dh berkali aku ckp...sekali pn aku xbenci die...tp skrgggggggg...hurrrrrrrmmmmm....aku benciiiiiii sgt die.....aku xkan halalkan segala pertolongan aku pada die....aku xkan halalkan segala-galanya utk dieeeeeeee....xkan....aku serius xpenah benci org smpi mcm ni......

aku cuma mengomen...kenapa xblh terima kritikan......setiap penulisan aku...aku doakan kejayaan die...aku doakan die berubah.....aku xnak die terus dikritik nti....tp rupa-rupanya die xreti....mmg dasar sengal le.....xtau nk menilai niat seseorang tu....mmg dr hari pertama aku kenal die smpi skrg die xpenah positive....n until now she still negative....negative...negative.....aku terima je la....

ko komen dan buat le aduan pada semua teman-teman ko.....pd lelaki dan perempuan yg sudi mendengar rintihan ko....bg aku?...aku xrela memperbodohkan diri aku...berlakon baik depan ko alih2 belakang tikam ko mcm nk rak.....aku xsuka aku ckp....dan skrg ni betul2 aku xsuka...aku benci sgt....aku xkan terima die dlm hidup aku.....aku xpenah benci pd org...sbb aku susah nk benci...tp sekali benci aku mmg xblh terima lg.....mungkin terlalu byk peluang aku bg dan die sia-siakan mcm tu je.....malah die tikam aku...cite buruk psl aku....guna nama aku smpi ke boss dan HR...mane relevantnye...nak tau no phone org lain....guna nama aku...konon mcm aku yg desperate nk suh die carik.......

utk manusia tu.....lelaki idaman ko dh tau cite ko A - Z....xde yg tertinggal...dan die mmg terkejut dan benci gile ngn ko......perempuan psyco die kate....huh aku tumpang kesian ngn ko....kesian sgt...aku nk bgtau tp aku xsmpi hati...tp bile ko dh memulakan serangan berserta sokongan rakan sejawat aku xkan berdiam diri....aku kene bangun....cukupla ko gunakan nama aku...kononnya ko xpenah burukkan aku....xpenah tikam aku...padahal ko nye cite dan tikaman ko mmg dasyat....

bangun la wei....aku xkuasa nk sedarkan manusia yg xsedar diutung mcm ko.....mmg aku xkan terima ko....xkan maafkan ko...xkan...xkan...xkan.....mungkin skrg hati aku tgh sakit.....tunggu dan amik masa aku melupakan apa yg ko buat pada aku.....

aku bukan jenis baling batu sorok tangan sendiri...aku berani kerana benar....kemukakan bukti yg ko teraniaya ngn aku.....klu ko benar bangun bela diri ko.....aku bukan nak menegakkan benang yg basah....tp bg aku manusia mcm ko bkn kwn yg blh jd teman dan sahabat...ko musuh dlm lipatan......ko duri dlm daging......ko mmg jenis kwn mkn kwn.....ptt le ko ckp ko xpenah ade kwn....xreti berkawan.....

dh la aku xnak menulis psl manusia yg xberguna dlm hidup aku....moga ko sukses ngn cara ko sendiri.....ko bahagia dengan cara ko....aku bahagia ngn cara aku....dan yg pasti aku bukan kaki ngadu mcm ko....bercerita luar dan dalam pd org yg baru ko kenal seminit....aku bukan mcm tu...dan aku xreti nak mereka cerita mcm ko....ayat manis mcm ko....aku bukan manusia hipokrit dan plastik.....itu bukan aku......

jgn lupa tau...print sekali page ni...untuk buat rujukan pd kwn2 yg lain.....klu perlu fax, scan dan email...teruskan....klu ko rase komen aku ni utk ko...elok gak.....adiooosss.....aku tetap enjoy ngn cara aku dan hidup aku..........dan aku bahaaaaaaagggggiiiiiaaaaaaaaa sgt dengan ketiadaan ko kat sini................

4 comments :

Anonymous said...

wDF? aha! jgn sesuka hati nak mengaibkan cerita org pd blog ko nih la weiii...kalu ko ni perempuan baik x ada nye nak citer2 mengaibkan org lain hahhaha..

Anonymous said...

eh..ko ni nama je dah kawen jgn nak jage tepi kain org..jaga lah laki dan anak ko, ko tade keje len ke? sokong anonymous (1) ntah hape2

eyna said...

terima kasih kerana sudi mengomen kat blog aku.....untuk pengetahuan korang...blog aku hak aku...aku nk tulis psl aku ke...manusia busuk hati mcm ko ke....psl beruk kat hutan ke yg lbh kurang mcm ko ke...aku punya suka....sekurang-kurangnya aku xmenyemak kat tempat2 privasi org lain....spt contoh wall FB org lain....

well aku xhipokrit....aku ckp klu aku xsuka...aku xreti nk berlakon baik...tp hati busuk mcm longkang...mcm hati ko le....

pada teman2 sokongan ko yg xtau cite...teruskan mengomen blog aku ni.....teruskan bg add blog aku kat org lain....cite la keburukan aku pd manusia lain.....ko asyik cite buruk psl org smpikan lupa psl keburukan diri ko yg MAHA DASYAT....

neway...aku dh kawen...ade org nk kat aku....dr ko perasan memanjang sume jantan minat kat ko...padahal diaorg nk pandang ko pn xpenah......

hurm sungguh menyedihkan.....terima kasih sekali lagi...dila komen lg tau...jgn lupa....teruskan usaha anda.....

aku xterkesan pn ngn komen korang....mmg aku bkn pompuan baik mane mcm ko la konon...hahahaha...mmg ko baik...ko lupa ke...ko manusia plg suci dan sempurna dlm dunia ni.....ish buat2 lupa lak.....teruk la ko ni.....mmg membuang air liur je aku nasihat ko....sia2 beb....ko penah nmpk ke org concern psl ko...xpenah...sbb ape...u r too negative.....n 4 ur info aku xkan maafkan ko smpi aku mati.....

jgn lupa komen lg ek....komen dan terus mengomen....nk print wat wall paper kat bilik pn blh.....jd bahan sumber inspirasi........

eyna said...

lupa lak nk ckp kat korang2 sume...jd le followers blog aku.....hurm tau ke?....mcm mane nk jd followers....jgn jd manusia yg baling batu sorok tangan...berani serang kat belakang je...mcm tentera israel...ish...ish...tunjukkan diri anda...xpayah nak berselindung......

aku rase ko ni buta huruf...buta hati....org bg nasihat ko xleh terima.....nasihat dikira mengaibkan...sian-sian.....xpe le....

pesan manja utk ko...AKU BENCI KO SMPI AKU MATI.........

:: Track je ::