Friday, June 5, 2009

**-- aku kene lagi --**

hahahahahahha...lawaknya pg ni...aku kene lg....dan kali ni serangan dlm blog aku lak....hahahaha..dh kene halau dr facebook aku die nyemak lak dlm blog aku...sungguh xreti nk jage privasi manusia lain betul.......mmg ko ni xblh lupakan aku kot....

aku tau aku xsebaik mana.....aku bukan malaikat...ALLAH jd kan manusia yg xsempurna....eh ko sempurna ke?...hurm ko manusia yg bodoh sombong.....dah la bodoh sombong lak tu.....opppsss silap lak ko kan baik dan sempurna....cantik dan diminati...tp sedih sekali....sedih sgt....xde org nak...xlaku....lelaki idaman dh jatuh pd org lain...org yg ditakuti....hahahahahaha....lu kene beb....

aku sekadar meluahkan perasaan aku pd blog....bukan menagih simpati pd manusia2 yg blm tentu aku percaya....cerita psl diri luar dan dalam.....memalukan diri dengan tujuan nak meraih simpati....biar org nmpk aku jahat....tp aku hati aku xpenah busuk....mcm hati ko...konon manusia suci....xbersalah.....tp hati.....teruknya.....

ish nape aku nk terus menulis psl ko dlm blog aku....aku ingt mmg nk stop tp memandang ko menyemak dlm blog aku berserta ngn tentera sengal ko...aku xblh berdiam diri....aku pn tau nk lancarkan serangan....nasib ko xde depan mata ku.....klu x...hurm xmustahil bijik mata ko terlekat kat tumit kasut aku.....hurm mcm mane leh jd kan?....hahahahahaha...

shuh...shuh...jgn menyemak dlm diri aku.....blog aku hak aku....bukan hak korang....sekurang2nya aku tau nk hargai hak privasi org lain.....xmenyemak sana sini....hurm sian ko kan.....teruskan mengomen jika perlu....aku xkisah...aku suka dengan komen membina korang.....aku xjaga tepi kain org.....tp aku ada cara aku sendiri utk meluahkan rasa hati aku...nama lagi zaman cyber...sume online...xkan aku nk jd manusia yg x up-to-date....hish xnak le....

No comments :

:: Track je ::