Friday, May 15, 2009

.: Kejutan English Test :.

hhahahahaha....pagi ni aku kene kejutan english test yang aku buat petang smlm.....hurm sakit gile kepala aku bile dh lame xperah kepala...tetiba lak nk kene perah...terkejut gile otak aku...dah la soalan byk gile.....objective je 80 soalan...esei lagi xyah cite le....test ni utk tentukan class mane yg akn kitaorg duduk nti....hurm aku xkisah le klu dapat class hujung pn n aku mmg xconfident ngn sume jawapan yg aku bg smlm......

mase tgh buat test tu kepala mmg tgh pusing gile....kene menunduk je nk carik jawapan...yg kelakarnye disebabkan aku xconfident ngn jawapan esei aku leh lak aku buat sampai 2 esei....elly lak dok tunggu aku....wakakakak....nmpk sgt mmg aku tgh sengal tahap cipan smlm....

blk umah kepala aku mmg sah sakit gile...tp aku sempat masakkan mee kantonis utk anak n hubby aku...kire separuh menjadi le sbb sup yg aku buat utk anak aku pg td aku recycle blk......hurm not bad.....anak aku lak skrg ni cukup le pandai membuat perangai...perangai baru yg membuatkan aku geram....gemar berguling menunjukkan perasaan kalau apa yg die nak xdpt....pastu menjerti sekuat hati dengan lelehan air mata yg byk.....mcm kene dera lak aku ckp smlm....

geram sbnrnya hati aku tp buat kate kak liza aku kene byk sabar...so mmg aku kene bersabar....bile aku pujuk xjalan...huhuhuh...aku biarkan je la...dh penat nti berenti le die.....bukan kejam tp saje je...aku nk ajar die...usah ngade2.....semakin besar semakin panjang lak akalnya.....

pagi ni leher aku ngn kepala still sakit....tekak sakit nak menelan.....aduh hari tu hubby n anak aku...hari ni since diaorg dh ok aku lak jangkitan virus nye.....huhuhuuuhu.....xsuka....xsuka.....dh la pg td aku ingt hari ni hari sabtu...huhuhuh...nk bercuti je la keje aku skrg ni....

hari ni aku nk update sume file yg ade kat department aku ni...bersepah dan xterurus......for english test result tu mmg aku betul2 tawakal je la kan...aku redha....xslh mula dr bawah kan.........sume smlm mcm xconfident ngn jawapan yg diaorg jawab...mcm tu gak aku.....

so doakan kejayaan aku.....doakan kesihatan aku....aku xnak sakit....sian ngn anak ngn hubby kesygan aku......AMIN.....

No comments :

:: Track je ::