Tuesday, May 26, 2009

:: Kebosanan Tahap CiPan ::

aku bosan...keje ade sbnrnya....nk rearrange blk filling system kat deparment aku.....huhuhu..sedar xsedar dh 3 bulan aku keje sini....n aku dh dpt appraisal form aku...dh hntr dh pon...huhuu..sume ni nti akan terjawab minggu depan...huh

dlm bosan2 tu byk gak gambar yg aku amik....since mmg aku ni suka bergambar.....dan camera mmg sentiasa akan ada dlm henbeg aku ni....ni lah hasilnya....jom kite ceria-ceriakan hari yg semakin suram.....hahahahahaha
fifi yg tengah bz ngan agenda nye nk ke China dan prepare mcm2 paper...sorry darling i amik gmbr u.....suke lak tgk u tgh sibuk.....saje je ngaco.......kenang-kenagan je ni...hehehehe...teruskan bekerja k.....
ni la file yg aku nk susun blk....ckit je....tp malas je lbh....kang aku buat cepat2 kang semakin xde keje lak aku.....aku saje je nk lmbt....nmpk mcm ade keje je......hehehehehe...









ni lak meja aku yg semakin bersepah akibat kemalasan diri....aku nk tdo je rasenye...perut xde la lapa mane...tp aku ni klu dh start program mls mmg xkemana....hurm bile la aku nk kemas sume ni....poyo mcm byk keje...meja bersepah bagai...mengalahkan org yg betul2 bz.....korang taukan bile smpi mood mls...sume mmg xde mood nk buat....

hehehehe..aku suka gile poster ni......"DILARANG KE HULU KE HILIR SAMBIL MEMBAWA KERTAS DENGAN MUKA PURA-PURA BUSY DI PEJABAT INI"....hahahaha...adooiiii...best tul le.....

hurm baru ni td member aku ckp dak department ni baru je admited....adooii denggi la plak......sian die......ngn keje yg semakin bertimbun....huhuhu...nk ke china lg......plan nk g buat rombongan cik kiah melawat die kat an-nur.....esk xblh sbb nk wat farewell for slh sorang yg nk berenti....si 'die'...mayb jumaat la kot....aku doakan die cepat sembuh dan bersemangat semula untuk memula kerja die...AMIN...
eh...teringat lak kat si 'die'...dh nk berenti dh...huuhuuu...aku memula rase bersalah dan tertanya-tanya...sbb aku ke die berenti...Alhamdullilah bukan sbb aku.....aku jujurnye xpenah benci pada die...aku cuma nak die berubah dan belajar......kehidupan kite ni mencabar.....jgn tunggu peluang dtg bergolek...kite kene cari inisiatif untuk berubah dan mencuba sesuatu yg baru.......setiap hari adalah permulaan dan subjek pelajaran yg baru dan berharga....aku harap 'die' berjaya di tempat baru samaada dari segi sosial ataupun keyakinan diri...xde sape yg blh merubah diri kite melainkan keazaman dan semangat kite sendiri untuk berubah....betul x kawan-kawan....hahahahahahah....

No comments :

:: Track je ::