Monday, May 4, 2009

~ Juara OIAM ~



jumaat mlm hari tu aku ngn family in law aku tgk le OIAM...huhuhuh.....bagi aku OIAM ni le yg plg menarik dan mencabar......but for sure aku mmg xberapa berkenan ngn esther dan aweera...aku xsuka esther sbb die tu typical gile and aweera sbb die 'over rock'....aku mmg xsuka genre rock ni sbnrnya....terjerit-jerit...menyakitkan telinga betul....

yang lebih mengelakarkan aku adalah MIL aku, SIL n my lovely hubby berlumba-lumba vote for TOMOK.....huhuu...1st time dlm hidup aku tgk TOMOK diagungkan begitu.......tp aku mmg setuju pn TOMOK menang....he's changed a lot...xmcm dulu......ingat lg aku dulu mase aku form 3...aku g pesta Bola anjuran radio era....mase tu kire station radio ni plg hangat......mase tu ERA FC lawan ngn team Suria Record.....mmg kene maki TOMOK mase tu.........siap dak laki belakang aku maki...TOMOK...Bonggok....huhuhu....tp tu dulu.....TOMOK skrg lain....lbh matang.....

n yg lbh kelakar classmate aku mase form 4 dulu mmg fanatik gile ngn TOMOK...mmg kene kutuk le die dlm class....just because of TOMOK.......die mmg xlayan klu org burukkan TOMOK....fanatik dan obses hbs die kat TOMOK...ntah-ntah hari tu prepaid or bill die melambung sbb vote for TOMOK....hahahahahha......

wah...wah...bersyarah lak aku...ni just pengalaman aku...bukan aku nk memburukkan TOMOK....skrg perseprsi aku berubah......aku harap die xde le lg nyanyi lagu tangkap leleh....eeeeeeeeeeiiiiiiiii....geli perut mak nyah....xkuasa tau.....uuweeekkk...aku mmg xgemar tau lagu meleleh-leleh ni....nk muntah aku.......

Anyway to Jutawan Segera TOMOK...Congratulations.....wish u all da best....jadi le mcm Faizal Tahir......talented and smart....jgn jd artis mee segera je.....hopefully juara kali mmg ptt digelar juara..bukan sekadar menang pastu hilang mcm tu je...tp klu esther menang le hari tu...mugkin die akan jd mcm SUKI or DANIAL.....mmg xsesuai.....die mmg xde market value le..........sorry...aku bkn nk menyinggung sesapa..but this is a fact k......

No comments :

:: Track je ::