Wednesday, April 8, 2009

:: What a dayzz..have fun in Ipoh ::


cite ni dh lame sbnrnya...dah nak basi rasenye....aku blk ipoh last 2 weeks...alisya mmg happy gile....as ussual la die tunjuk manja dengan aksi yg mencairkan hati nenek dan atoknya....mak aku sampai bergaduh ngn bapak aku nk berebut main ngn alisya.....hehehehehe...sungguh pandai anak aku ni mengambil hati......


mase blk ipoh tu alisya dh mcm celebrity...sume menanti kehadiran die...termasukla sume sepupu die.....sume berebut sampai alisya naik pening le.....ika sampai merajuk bile alisya xnak main ngn die....hehehehehe...aduh anak aku sorang tu......sungguh xtakut org.....aku lak yang jd takut mcm tu........


and the best part is alisya dapat present...moto skuter utk die....hehehehe....happy makcik sorang tu....dah la kete kat umah tu die godek mcm nk rak...ni bile dpt skuter lg le happy.....


pape pn i've got sooooo much fun being in ipoh that day.....most best part is aku dpt melepaskan rindu pada parents aku yg jauh dimata dan dapat makan kuehtiaw kicap kegemaran ku....2 hari xckp sbnrnya.....aku xpuas....but what to do...aku kene pulang dan berkerja....alisya lak mase on the way back mmg tdo je...penat gile die melayan peminat...hehehehe....poyo je kan....miss u all.....ade mase aku mmg nak blk lg.............enjoy gile..........

6 comments :

CTROZAIMAH said...

slm, eyna asal ipoh kat ner?

eyna said...

kat rapat jaya.....ct pun org ipoh ke?

CTROZAIMAH said...

oh..x lah ct org Sitiawan..tp selalunya klau kuar ke ipoh la..next time klau eyna blik ipoh leh la jumpe..teringin nak jumpe alisha..klau nak join gathering hamid arshad jauh sgt kat kl tu..hehehe

eyna said...

leh je ct.....eyna selalu klu blk ipoh eyna jumpa ieda.....ct bg le contact no...senang eyna nk call klu pape.....ct penah jumpa ieda x?

CTROZAIMAH said...

oh yer ker..ct x pnh jumper ieda pon..erm eyna ada ym x?klau ader ct add eyna kt ym k..nnti leh sembg...

eyna said...

eyna ade ym...add le eyna...syaina88@yahoo.com.sg

:: Track je ::