Tuesday, April 21, 2009

** Poning palo den**

Pening kepala aku pepagi ni....smlm aku g klinik sbb anak masih xbaik batuk lg....dh dekat 2 bulan kan...doktor pn kate anak aku kene batuk alergik kire nk dekat ngn lelah...tp bukan lelah...die kene tu sbb adik aku ade lelah..so ade family history...dekat lak tu kan....aku harap xde pape la...bayangkan sume ubat die dh hbs...batuk still mcm tu....aku bgtau doc hari tu aku pediatrician n die ade bg aerochamber...dan yg mengejutkan doc tu suh aku cont aerochamber sbb anak aku kene batuk alergik...

aku explain gak kat die yg aku dh g hosp n die kate lbh baik ikut nasihat pediatrician...lbh tepat...nk xnak aku bg le anak aku sedut aerochamber tu smlm....n suuuurrrpprriiissee...die suke tau...xnangis langsung...siap nk main lagi benda tu...Alhamdullilah kire senang ckit la kerja aku nti kan nak bagi die hisap benda tu....

Aku xkisah la nk spend byk mane pn...asalkan anak aku sihat sejahtera...sian la aku tgk die batuk....selsema lak tu...tension pn ade....aku lak jenuh la skrg ni selimut kan die pe sume...tp tau la die kan...hbs sume die sepak...bukan jenis suke selimut....

hurmmm....aerochamber ni kene cont dlm sebulan lg...aku harap anak aku akan betul2 sihat la kan....aku tension bile die still xde perubahan...baik kejap pastu dtg blk...ke anak aku alergik susu kan....aku sendiri musykil....doc kate xmungkin...ntah le....sabor jela...MOGA ANAK AKU SIHAT DAN SEMBUH DARU BATUK DAN SEGALA PENYAKIT....AMIIINN.....

2 comments :

iqien said...

alahai..cian licha ye..eyna dh try bg dia honey x..try lah..

eyna said...

jenuh dah kien..sume bg....xjalan gak....

:: Track je ::