Friday, April 17, 2009

:: Bored day ::

aduh aku rase mcm nk patah je pinggang aku ni......badan sume lenguh2.....klu xkuar susah...dh kuar hbs sakit badan dibuatnya...hari ni aku g keje berulang dari seremban...what?..seremban again...heheheehehe...kete aku lak buat hal...actually tu kes lame....ni kire nk wat followup le....mood aku still xbape nak ok......swiinnnggg ckit......tp aku kene control...jgn biarkan emosi mengawal diri....nanti kite yg rugi......

anak dara aku hari ni ade kat sban...dan nk kuar lg 2 gigi....xpe la...anak mama dah nak besar....smlm aku gatal g interview SPA.....Penolong Pegawai Perpustakaan.....sounds like interesting....tp yg xbestnye aku kene g perpustakaan desa...ish xnak la aku.....klu dekat2 sini ok le...somemore post tu utk contract post....scary gak kan...klu rezeki aku xlama mcm mane...mau gilo den......dan yg lbh kelakar panel SPA tu siap suggest utk aku stay kat MCMC ni...sbb status aku lbh stabil kan sini as a permenant staff.....aku n hubby pn rase mcm tu.....

xpe le...for now baik aku amik experience kat sini...jdkan MCMC stepping stone utk aku.....klu ade rezeki aku mmg nak majukan diri aku.....aku baru je achieve target aku utk thn lepas n aku nk achieve lak target aku sblm umo aku 28thn.......aku harap kali ni menjadi.....aku xnak asyik berada ditakuk lama ni.....nanti makin lebar lak badan aku ni kan......

n bout my insurance bisness...still on.....klu ade sesapa yg berminat utk mendapatkan perlindungan secara halal dan diyakini...hubungi aku....skrg ni insurans perlindungan adalah sesuatu yg sgt2 penting....so aku adalah org yg sesuai utk korang temui klu korang nk perlindungan tersebut......ETIQA TAKAFUL......sedia memberi perlindungan terbaik utk anda...even non-muslim pn berlumba-lumba utk dptkan coverage ETIQA.....so jgn tunggu lame2....hubungi aku untuk keterangan lanjut...........

No comments :

:: Track je ::