Thursday, April 30, 2009


AWARD NI AKU TERIMA DARI BESAN KU...IEDA....

http://irfanzaquan.blogspot.com/

Terima Kasih yang teramat pada ieda sbb anugerahkan aku award ni....aku pn xbape familiar ngn dunia blog ni....die yg byk membantu aku...thanks sis....

Terma & Syarat Untuk Penerima Award Ini.1. Letakkan logo award ini di blog anda.2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

Ok sekarang aku nak bagi juga anugerah pada 4 org yang mempunyai blog dan merupakan orang2 yang rapat dengan aku:

nae da bomb....hehehe..sesuka je aku kan.....http://njnaenaz.blogspot.com/..blog best yg spontan..menarik

elly magics.....http://ellymagics.blogspot.com/...dh lame xupdate blog...dh basi la wei

ieda...besanku.....http://irfanzaquan.blogspot.com/..blog yg menarik..dan penuh dengan kemesraan....

kak b....http://beescupcakes.blogspot.com/...blog untuk pengemar kek...jom makan........

So terima la award yg xseberapa ni ek...aku pn berbesar hati sbb besan ku masih mengingati ku...walaupun kami jauh di mata tapi dekat dihati...hehehehehe.....

2 comments :

Nae @ Naz said...

wakakka...siap dah ada besan...tk tahan nihhh...nk kena minang anak kak ejja cepat ginih...

eyna said...

hahahahha..cepat2..dlm forum tu penuh dek anak teruna je...pupus tul anak dara....wakakakaka

:: Track je ::