Friday, March 20, 2009

SKMM Event.......Bz day for me....

Semalam merupakan hari yg agak bz bg aku selama aku bekerja kat SKMM ni.....aku kene handle event utk pg dan petang.....hehehehehe...jd usher la plak.......so far event tu berjalan ngn lancar walaupun ade gak org xbtk dtg dr one of the most famous U kat KL ni.......my officemate mmg angin sungguh time tu....sabar je la....
but the most interesting is...aku dpt mkn banyak....bestnya...menu sume tip top...mavelous........thanks to kak linda......taste die mmg mantap...hehehehehe.....aku siap bwk blk tapau lg tu.......makan kene ingt suami ngn anak kan.......so far mmg akan byk event mcm ni...department aku mmg akan handle all those event........kire aku mcm poyo gak smlm......dh la mase nk wat preparation tu kaki aku kene himpap ngn magazine....gile sakit...bukan ckit magazine tu....40 naskah....mcm nk tercabut kaki aku rasenye...ni still bengkak lg ni.....siot je kan.....nasib la aku ade skill urut kan.....so kire xde la menyengat sgt sakitnya kan.......tp still sengal2 lg la ni...........
then hari mcm biase blk...xde kojo...lepas distribute sume letters to my boss aku duduk la blk mengadap pc ni.........ade byk lg cite aku nk update ni...bateri camera lak dh mati...xleh la aku nk upload sume gambor...bosannya.............
so tunggu my next update k......see u sooonnn.....adios....

5 comments :

CTROZAIMAH MAT JAYA said...

hye..nice blogs..

eyna said...

thanks....if u like it...b my followers....

MRS CTROZAIMAH said...

ok..erm klau rajin jengah la blog ct ok..

eyna said...

ct....eyna xleh bace blog ct....die kate u r not invited...so xleh jengah le....hehehehe.

MRS CTROZAIMAH said...

oh lupa la nak ckp..ct update blog so private kan..sori ek...

:: Track je ::