Wednesday, April 1, 2009

PC kene block...

aduh sedihnya aku bile email ngn ym aku kene block.....rase mcm bosan je hari ni.....baru ni td aku bukak website spa..dpt la pulak invitation for interview....aku xsure la nak pg ke x...since post tu kontrak post...sedangkan kat sini aku tetap.....hubby aku suh pk masak2 sbb die dh ade security skrg ni dan aku pn mmg secure...harap2 la kan....baru start keje je ni.....doakan aku....bg suggestion le aku ptt pg ke x?.....

No comments :

:: Track je ::